2009. szeptember 14., hétfő

Öcsöd-Érkeserű: 6-3 (1-4)

Vasárnap délután került sor az Öcsöd-Érkeserű futball-mérkőzésre az érkeserűi focipályán. Magyarországi testvérgyülekezetünk illetve testvértelepülésünk válogatott focicsapata azután érkezett az érkeserűi visszavágóra, miután augusztus 15-én, az Öcsödön megtartott I. Körös-Zugi Hagyományőrző Fesztivál keretében egy kispályás bajnokság döntőjében 4-1-re győztek velük szemben a keserűiek. Az érkeserűi focicsapat góleredménye amúgy 16-1 volt!

A visszavágóra most már "nagypályás" focicsapat érkezett. A játékosokat kedveseik is elkísérték, illetve a "sport-összekötő" Gál Imre és családja Öcsödről. Az Öcsöd-Érkeserű mérkőzés eredménye amúgy hasonló gólarányú volt, azzal a különbséggel, hogy ez alkalommal "jelképes" 6-3-mal az öcsödiek nyertek.

Ezúton is gratulálunk mindkét csapat játékosainak, és köszönetet mondunk az öcsödiek "kiszállása" szervezőinek és támogatóinak, az érkeserűiek részéről pedig Csorba Attilának - az érkeserűi focisták képviselőjének - a vendégek fogadásáért és ellátásáért. A focisták fogadásában gyülekezetünk is kivette a részét, az öcsödiek mérkőzés utáni "felfrissülését" mi biztosítottuk.